Välkommen till IVF-kliniken CuraÖresund

IVF-kliniken CuraÖresund har hjälpt många barnlösa par att bli gravida och föda barn. Orsakerna till att den efterlängtade graviditeten inte kommer kan vara många. Boka en tid hos oss så hjälper vi er att finna orsaken. Sedan vi öppnade kliniken i slutet av 1980-talet har vi framgångsrikt hjälpt över 7 000 par att få ett eller flera barn.

Fertilitetsutredning hos oss kostar nu 300 :- per patient. Denna reducerade avgift gäller under förutsättning att man ingår i IVF-behandling på vår klinik.

Läs mer

Vi  har Time-Lapseutrustning hos oss på IVF-kliniken CuraÖresund. Metoden innebär att embryona fotograferas var tionde minut i mikroskop för att vi ska kunna följa deras utveckling och utifrån den information vi får, välja embryo för återföring. På så vis behöver personalen i laboratoriet inte ta ut de övervakade embryona ur sina inkubatorer och därmed ej heller störa dem för att kunna observera utvecklingen.

Läs mer

Ni vet väl att vi har en egen Barnmorskemottagningen? Vi tycker det är väldigt roligt att kunna erbjuda alla våra par som blivit gravida genom IVF att fortsätta hos oss om man så önskar.

Läs mer

Sedan den 1 april utför vi insemination med donerade spermier även på ensamstående kvinnor. IVF Sverige har en dedikerad e-postadress för er som vill veta mer om behandlingen. Varmt välkommen att kontakta oss på curaoresund@ivfkliniken.se!

Läs mer