Välkommen till IVF-kliniken CuraÖresund

IVF-kliniken CuraÖresund har hjälpt många barnlösa par att bli gravida och föda barn. Orsakerna till att den efterlängtade graviditeten inte kommer kan vara många. Boka en tid hos oss så hjälper vi er att finna orsaken. Sedan vi öppnade kliniken i slutet av 1980-talet har vi framgångsrikt hjälpt över 7 000 par att få ett eller flera barn.

Vi är glada över att i jul ta ställning för en mer rättvis värld genom att stödja barnrättsorganisationen Plan Internationals arbete. Plan stärker barns rättigheter genom att till exempel lära flickor att läsa, stötta barn i katastrofer, motarbeta barngraviditeter och de arbetar även för att alla barn ska registreras vid födseln.

Läs mer

Sedan den 1 april utför vi insemination med donerade spermier även på ensamstående kvinnor. IVF Sverige har en dedikerad e-postadress för er som vill veta mer om behandlingen. Varmt välkommen att kontakta oss på curaoresund@ivfkliniken.se!

Läs mer

Ni vet väl att vi har en egen Barnmorskemottagningen? Vi tycker det är väldigt roligt att kunna erbjuda alla våra par som blivit gravida genom IVF att fortsätta hos oss om man så önskar.

Läs mer

Våra medarbetare gör alltid sitt yttersta för att hjälpa paren som besöker oss att nå sin dröm. Omsorg och omtanke är en viktig del i själva behandlingen. Här kan du läsa om öppenhjärtliga intervjuer med några patientpar.

Läs mer