Välkommen till IVF-kliniken CuraÖresund

IVF-kliniken CuraÖresund har hjälpt många barnlösa par att bli gravida och föda barn. Orsakerna till att den efterlängtade graviditeten inte kommer kan vara många. Boka en tid hos oss så hjälper vi er att finna orsaken. Sedan vi öppnade kliniken i slutet av 1980-talet har vi framgångsrikt hjälpt över 7 000 par att få ett eller flera barn.

IVF-kliniken CuraÖresund är en del av IVF Sverige som består av en grupp fertilitetskliniker samt ett forskningsbolag i Sverige, Norge och på Island som är verksamma under namnen Fertilitetscentrum och IVF-kliniken. Vi har under lång tid funderat på hur vi bättre kan förmedla att vi är Nordens ledande företag

Läs mer

Är du intresserad av din fertilitet? Då kanske du vill delta i vår hälsovetenskapliga undersökning om fertilitetsrådgivning och förebyggande av infertilitet (ofrivillig barnlöshet).

Läs mer

Ni vet väl att vi har en egen Barnmorskemottagningen? Vi tycker det är väldigt roligt att kunna erbjuda alla våra par som blivit gravida genom IVF att fortsätta hos oss om man så önskar.

Läs mer

Sedan den 1 april utför vi insemination med donerade spermier även på ensamstående kvinnor. IVF Sverige har en dedikerad e-postadress för er som vill veta mer om behandlingen. Varmt välkommen att kontakta oss på curaoresund@ivfkliniken.se!

Läs mer