Välkommen till IVF-kliniken CuraÖresund

IVF-kliniken CuraÖresund har hjälpt många barnlösa par att bli gravida och föda barn. Orsakerna till att den efterlängtade graviditeten inte kommer kan vara många. Boka en tid hos oss så hälper vi er att finna orsaken. Sedan vi öppnade kliniken i slutet     på 1980-talet har vi framgångsrikt hjälpt ca  7 000 par att få ett eller flera barn.

Vårt senaste öppet hus på IVF-kliniken CuraÖresund blev väldigt uppskattat och vi fortsätter därför med dessa. Vår personal visar er runt på kliniken och svarar på era frågor om aktuella ämnen såsom:
• Fertilitetsutredningar
• Donationsverksamhet för ensamstående och samkönade
• Assisterad befruktning

Vi finns i Medeonhuset på Per Albin Hanssons väg 41. Vi har personal i dörren som visar in. Ingen föranmälan behövs! Välkomna dessa dagar:

Onsdagen den 29/6 kl 16.30- 18.00

Tisdagen den 9/8 kl 16.30- 18.00

Torsdagen den 22/9 kl 16.30- 18.00

Onsdagen den 26/10 kl 16.30- 18.00

Tisdagen den 22/11 kl 16.30- 18.00

Läs mer

Sedan den 1 april utför vi insemination med donerade spermier även på ensamstående kvinnor. IVF Sverige har en dedikerad e-postadress för er som vill veta mer om behandlingen. Varmt välkommen att kontakta oss på curaoresund@ivfkliniken.se!

Läs mer

Ni vet väl att vi har en egen Barnmorskemottagningen? Vi tycker det är väldigt roligt att kunna erbjuda alla våra par som blivit gravida genom IVF att fortsätta hos oss om man så önskar.

Läs mer

Våra medarbetare gör alltid sitt yttersta för att hjälpa paren som besöker oss att nå sin dröm. Omsorg och omtanke är en viktig del i själva behandlingen. Här kan du läsa om öppenhjärtliga intervjuer med några patientpar.

Läs mer