Om oss

IVF-kliniken CuraÖresund bildades 2012 efter att IVF Sverige, den största IVF-verksamheten i Norden, förvärvat IVF-kliniken Öresund. Inom koncernen fanns då redan IVF-kliniken Cura. IVF-kliniken CuraÖresund är idag en av de största IVF-klinikerna i Sverige.

IVF klinikerna Cura och Öresund besitter var och en unika kompetenser och har internationellt goda resultat och hos patienterna ett erkänt gott rykte. Genom att tillvarata den stora erfarenhet som finns vid de båda enheterna har nu ännu bättre möjligheter att hjälpa barnlösa par med alla tillgängliga och framtida behandlingsmetoder, samt alltid kunna erbjuda det bästa omhändertagande.

All verksamhet sker nu i lokaler vid Medeon-Malmö på Per Albin Hanssons väg 41 (mitt emot Mobilia).

Ni når oss på tel 040-6150600, fax 040-32 12 60, mail curaoresund@ivfkliniken.se . Telefontiderna är 08.30-12.00 resp. 13.30-15.30.