Kontakt och länkar

Kontakt och länkar

Vi finns i trevliga, nyrenoverade lokaler på S:t Göransgatan på Kungsholmen. Från den 8 januari når du oss genom att ladda ned appen Nära+ (länk) som finns i App Store eller Google Play. I appen får du sedan snabbt en tid för rådgivning före och efter din graviditet, och preventivmedelsrådgivning. Ring oss på telefon: 08-68457218 för att få veta mer om hur du når oss.

Det går också bra att nå oss via 1177.se där man går in med Bank-ID för en säker kommunikation.

Besöksadress: S:t Göransgatan 126, 6 trappor. Hissar finns.

Klicka här för karta.

Våra öppettider

Vi har öppet måndag till torsdag 07:30 till 17:00 och fredagar mellan 07:30 och 15:00

Nu kan du även träffa oss digitalt

Använd gärna vår digitala tjänst som innebär att du ännu snabbare kan få hjälp med rådgivning kring graviditet, preventivmedel, könssjukdomar och receptförnyelse av p-piller. Vi hjälper även dig som precis blivit gravid med en inskrivningstid. Vill du logga in från din dator går du in här. Appen Nära+ laddar du enkelt ned från AppStore eller GooglePlay.

Provtagning via Karolinska laboratorium

Klicka här för provtagningsenheter

Hjälp oss på Livio att bli bättre!

Vårt mål är att du ska få den bästa tänkbara vården utifrån dina individuella, medicinska förutsättningar och alltid med ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått hos oss är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta det.

Du kan lämna dina synpunkter i formuläret och du kommer att få återkoppling senast nästkommande arbetsdag.