Vill du arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio?

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med starka inslag av forskning och ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Du kan också engagera dig extra i t ex kvalitetsarbete.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till jobb@livio.se.

 

Vi söker en Sjuksköterska till Livio Umeå

Arbetet omfattar mottagningsarbete, information till patienter, rådgivning per telefon och assisterande vid ägguttag/andra operativa ingrepp samt undersökningar. Även att medverka i forsknings- och utvecklingsarbete är en del av arbetet. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten.

Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, det är en fördel om du har erfarenhet av frågor gällande fertilitet/assisterad befruktning men inget krav. Du är flexibel med utpräglad servicekänsla och har lätt för att samarbeta. Du är van att arbeta självständigt och driver dina egna ansvarsområden framåt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Vi välkomnar sökande med olika kulturell bakgrund och ser det som en fördel om du behärskar även andra språk utöver svenska och engelska.

Arbetstid

Tillsvidareanställning på heltid, 100%. Helgarbete kan förekomma. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktperson

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Svanberg, enhetschef på mottagningen. Telefon: 070-2447102 Epost: linda.svanberg@livio.se

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till linda.svanberg@livio.se snarast möjligt, dock senast 220331. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.

 

Vi söker en Embryolog till Livio Umeå

Söker du ett meningsfullt arbete kan detta vara jobbet för dig. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling. Livio Umeå har idag 26 anställda.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som Embryolog kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och
-bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Din arbetsgrupp präglas av stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi har individuell lönesättning och fast månadslön.
Detta är en tillsvidareanställning på 50-100 %, utifrån kandidatens möjlighet och överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV till mari.astrom@livio.se, märk din ansökan ”Embryolog Umeå”, senast 2022-01-21. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen maila eventuella frågor om tjänsten till mari.astrom@livio.se.